Benvingut/da a Livefm.cat

LIVE FM us ofereix sense complexes un producte radiofònic avantguardista, fresc i dinàmic que busca la diferència amb la resta de l’oferta existent.

Aquí podràs escoltar una selecció musical totalment innovadora, que defuig de les demés radiofórmules i sempre apostant per les millors novetats. Una selecció musical que no et deixarà indiferent.

A més, l’oferim la millor companyia:

Cada dia de 08h a 10h desperta’t amb un bon somriure i amb la millor música, la que et presenta en Xevi.

I partir de les 10h fins a les 12h la fórmula musical és protagonista amb Josep on comparteixes els èxits i les novetats més importants

Per les tardes, de 17h a 20h, estiguis on estiguis, facis el que facis, fes-ho amb la música que et porta de nou en Xevi.

Cada dimarts i dissabte a la 13h del migdia, estigues informat de les últimes novetats municipals de Campdevànol. En Carles Sánchez entrevista a les personalitats polítiques perquè tu puguis saber-ho tot del teu poble i també el Ripollès.

Si ets exigent segueix els programes temàtics de dilluns a divendres de 21h a 22h

I si ets dels que treballen de nit o pateixen d’insomni, a Live fm tenim la millor solució. Cada nit de 22h a 6h et movem al ritme de La Nit Dance.

LIVE FM ha esdevingut la ràdio de referència al Ripollès. Una ràdio que forma part de l’univers de La Xarxa i que emet a tot el món a través del nostre streamig a través d’aquesta web i també a través de l’aplicació de Tunein.

Ja no tens excusa, actualitza’t, busca’ns i escolta’ns des de qualsevol lloc.

Live fm RECOMANA